Funnymatie for kids

Voor al uw kinderfeestjes en Theaterfun!

Bakfeestje 

Houd jij van bakken en zou jij het leuk vinden om samen met je vriendjes en vriendinnetjes een middag alleen maar lekkere dingen te maken? Dan is het bakfeestje van Funnymatie for kids echt iets voor jou!

De bakkist wordt bij u thuis geleverd, of u komt de themakist zelf ophalen. In de bakkist zijn alle materialen aanwezig voor een geslaagd feestje!                                                       De kist bevat een verhaal met opdrachten, deze staan centraal tijdens het feestje. Ook zit er versiering in de kist om de locatie leuk aan te kleden.

De kinderen worden omgetoverd tot echte bakkers. Ze krijgen een schort om en mogen hun eigen bakmuts maken. Om het feestje af te sluiten is er voor elk kind een gevuld verrassingszakje en een echt diploma!                                                                                                 

Leeftijd: kinderen vanaf 5 jaar

De kosten voor het bakfeestje bedragen 12,50 euro per kind. De prijs is inclusief: materiaal bakfeestje, ingrediënten, versiering, tafelkleed, bordjes, bekertjes, limonade, snoep, chips en verrassingszakjes. Minimaal 6 kinderen.


Wanneer u een kinderfeestje boekt kunt u bijbehorende uitnodigingen toegestuurd krijgen via de mail en thuis uitprinten. Dit kunt u bij ons aanvragen.