Funnymatie for kids

Voor al uw kinderfeestjes en Theaterfun!

Lasergamen

Lasergamen op locatie

Durf jij de uitdaging aan om met jouw vrienden in het bos te lasergamen? 

Het lasergamefeestje kunt u bij ons huren om op een locatie bij u in de buurt een geweldig feestje te organiseren.              Tijdens het lasergamen zullen er verschillende spannende spellen gespeeld worden.                                                        Kun jij het andere team verslaan?           

Tijdens het feestje is er iets lekkers om te eten en te drinken en aan het einde van het feestje is er voor ieder kind een gevuld verrassingszakje.                 

Wanneer u een kinderfeestje boekt kunt u bijbehorende uitnodigingen toegestuurd krijgen via de mail en thuis uitprinten. Dit kunt u bij ons aanvragen.

De kosten voor  het lasergame feestje bedragen 10 euro per kind. De prijs is inclusief: materiaal lasergamen, koek met slagroom, camouflage schmink, versiering, limonade, snoep, chips en verrassingszakjes.  Minimaal 6 kinderen.

Ook is het mogelijk de kist te huren met alleen maar geweren. Wij hebben 2 kisten van 18 geweren in de verhuur.
- 18 geweren €55 per dag
- 9 geweren €30 per dag

Leeftijd: 7 jaar en ouder.   

Voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar is er een soldatenfeestje waar het lasergamen in verwerkt zit!                          
Soldatenfeestje 

Wil je graag een stoer feestje en ben je tussen de 5 en 8 jaar oud? Dan is het soldatenfeestje misschien iets voor jou! Bij het soldatenfeestje krijg je verschillende opdrachten van Jack, een soldaat in een groot leger. Om een echte soldaat te worden staat een bootcamp, schiettraining, krachttraining en lasergamen op het programma. Aan het begin van het feestje maken alle kinderen een eigen camouflage sjaal! Daarnaast is er ook tijd om iets lekkers te maken, te drinken en te eten. Aan het eind van het feestje is er voor alle kinderen een diploma en verrassingszakje.

Het soldatenfeestje wordt vanuit huis gevierd. De activiteiten vinden in en rondom het huis plaats.

De kosten voor het soldatenfeestje bedragen 10 euro per kind. De prijs is inclusief: alle materialen voor de activiteiten, schmink, versiering, limonade, snoep, chips en verrassingszakjes. Minimaal 6 kinderen.