Funnymatie for kids

Voor al uw kinderfeestjes en Theaterfun!


 Circusfeestje

De circuskist wordt bij u thuis geleverd, of u komt de themakist zelf ophalen. In de circuskist zijn alle materialen aanwezig voor een geslaagd feestje!                                      De kist bevat een verhaal met opdrachten over Barry de circusdirecteur, deze staan centraal tijdens het feestje. Zo leren de kinderen jongleren, kloslopen, kan er worden geschminkt, over een koord worden gelopen met echte clowskleding en nog veel meer! Ook zit er versiering in de kist om de locatie leuk aan te kleden.

De kinderen worden omgetoverd tot echte circusartiesten, tussendoor is er wat lekkers te eten en te drinken en om het feestje af te sluiten is er voor elk kind een gevuld verrassingszakje en een echt diploma!                                                                             

Als u een circusfeestje boekt kunt u gebruik maken van het springkussen in circus thema! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

De kosten voor  het circusfeestje bedragen 10 euro per kind. De prijs is inclusief: materiaal circusfeestje, springkussen, cupcakes, tafelkleed, bordjes, bekertjes, versiering, limonade, snoep, chips en verrassingszakjes.  Minimaal 6 kinderen.

Wanneer u een kinderfeestje boekt kunt u bijbehorende uitnodigingen toegestuurd krijgen via de mail en thuis uitprinten. Dit kunt u bij ons aanvragen.