Funnymatie for kids

Voor al uw kinderfeestjes en Theaterfun!

 

Piratenfeestje 

De Piratenkist wordt bij u thuis geleverd, of u komt de themakist zelf ophalen. In de piratenkist zijn alle materialen aanwezig voor een geslaagd feestje!                                      De kist bevat een verhaal met opdrachten over kapitein Zwartbaard, Deze staan centraal tijdens het feestje. Ook zit er versiering in de kist om de locatie leuk aan te kleden.

De kinderen worden omgetoverd tot echte piraten. Ze spelen spellen om te oefenen om een echte piraat te worden en knutselen een eigen piratenboot. Om het feestje af te sluiten is er voor elk kind een gevuld verrassingszakje en een echt diploma!                                   

Leeftijd: kinderen tussen de 5 en 8 jaar   

De kosten voor het piratenfeestje bedragen 10 euro per kind. De prijs is inclusief: materiaal piratenfeestje, iets lekkers vooraf, versiering, limonade, tafelkleed, bordjes, bekertjes, snoep, chips en verrassingszakjes. Minimaal 6 kinderen.

Wanneer u een kinderfeestje boekt kunt u bijbehorende uitnodigingen toegestuurd krijgen via de mail en thuis uitprinten. Dit kunt u bij ons aanvragen.