Funnymatie for kids

Voor al uw kinderfeestjes en Theaterfun!

         Welkom op onze website!

Wie zijn wij?

We stellen ons graag aan u voor! Wij zijn Joeri en Kristel en komen uit Didam. In 2015 en 2016 hebben we de animatie verzorgd op een camping. Vanaf september 2016 zijn wij gestart met het maken van themakisten. Daarna zijn wij al snel uitgebreid met veel meer leuke feestjes en activiteiten!Sinds 2021 hebben wij, naast het organiseren van feestjes, ook een toneelgroep onder Funnymatie for kids. De naam van deze groep is Theaterfun! Met twee verschillende leeftijdsgroepen werken wij toe naar een eindvoorstelling. Naast het repeteren voor de voorstelling doen wij veel oefeningen om beter te leren acteren en om jezelf te kunnen zijn in de spotlights.Naast ons bedrijf Funnymatie for kids werkt Joeri in de zorg en heeft Kristel een baan als Juf!

Wij hopen nog veel leuke kinderfeestjes en voorstellingen te kunnen organiseren en maken! 

Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
Dorien Van den Broek
07-10-18 20:49:46
Gisteravond hadden we echt een super feest met YOuri en Kristel en elf 10 jarige meiden. Na een super leuk cadeautjes spel gingen we in het donker lasergamen. Alles was top geregeld, zeer professioneel, het liep gesmeerd. En hoe leuk was het in het donker lasergamen, allerlei leuke spelvarianten, voor de dames maar ook voor de ouders groot succes. En toen nog een verrassing voor iedereen op het eind. Echt heerlijk, en ook super leuk met kinderen, wij kunnen Youri en Kristel aan iedereen aanbevelen!
Fam Martes
26-09-18 18:11:10
Vandaag hadden wij een topfeestje dankzij de organisatie van funnymatie.
Alles was tip top geregeld en de kids hebben genoten, heel erg bedankt voor de goede zorgen! De jarige zei, dit is het leukste kinderfeestje ooit:-)
liset liset ebbers
24-06-18 20:40:29
Richtig viel spass gehabt! 10 Kinder schwer begeistert, alles gut organisiert, Unschlagbar ! Auch das Preis/­Leistungsverhä­ltnis top! Das war nicht unser letztes mal!
Kevelaar
16-06-18 20:23:14
Een aanrader het lasergamefeestje, super georganiseerd! Leuke spellen tijdens het lasergamen en leuke begeleiding ! En natuurlijk bedankt namens Finn
Anouschka Onderstal
09-06-18 22:22:15
Geweldig lasergame kinderfeestje gehad vandaag. Super leuk georganiseerd en zeker een aanrader.
Tonen: 5  10   20