Funnymatie for kids

Voor al uw kinderfeestjes en Theaterfun!

         Welkom op onze website!

Wie zijn wij?

We stellen ons graag aan u voor! Wij zijn Joeri en Kristel en komen uit Didam. In 2015 en 2016 hebben we de animatie verzorgd op een camping. Vanaf september 2016 zijn wij gestart met het maken van themakisten. Daarna zijn wij al snel uitgebreid met veel meer leuke feestjes en activiteiten!Sinds 2021 hebben wij, naast het organiseren van feestjes, ook een toneelgroep onder Funnymatie for kids. De naam van deze groep is Theaterfun! Met twee verschillende leeftijdsgroepen werken wij toe naar een eindvoorstelling. Naast het repeteren voor de voorstelling doen wij veel oefeningen om beter te leren acteren en om jezelf te kunnen zijn in de spotlights.Naast ons bedrijf Funnymatie for kids werkt Joeri in de zorg en heeft Kristel een baan als Juf!

Wij hopen nog veel leuke kinderfeestjes en voorstellingen te kunnen organiseren en maken! 

Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
Tamara en Thijs Severien
12-06-19 17:52:52
Thijs heeft een geweldig lasergame feestje gehad. Alles goed verzorgd en regelt. Kinderen hadden het erg naar hun zin. En ik kon ervan genieten als moeder. Echt een aanrader.
Guido en Dorien Van den Broek
20-05-19 20:33:13
Vandaag een top circusfeest gehad, een nieuwe aanwinst in het aanbod van Funnymatie. Leuk afwisselend programma, dan weer rustig clowncakejes maken dan weer uitleven op t springkussen of de clownsrace. Goede begeleiding! Echt een super feest gehad!
Sandra Whien
24-03-19 19:09:10
Wat een super geslaagde lasergame kinderfeestje. Iedereen was er super enthousiast over . Kinderen riepen in de auto ik wil ook.zo feestje. De kids zijn niks te kort gekomen bij jullie en dat voor zo klein prijsje. Joeri en Kristel bedankt voor vanmiddag en ga jullie zeker aanraden bij anderen. Wij als ouders hebben net zo hard genoten als de kids. En wat is er mooier dan de kinderen zien genieten . En we zien dat jullie dit met hart en ziel doen . Nogmaaals super bedankt
Namens mark swhien en ons
Daphne Wouters
13-10-18 19:41:39
Wat hebben we een leuk feestje gehad! Niet alleen de kinderen waren enthousiast, wij als ouders ook zeker! En niet vergeten Joeri en Kristel! Jullie doen het super leuk! Ik ga jullie zeker aanbevelen!
Melanie Heijltjes
11-10-18 20:38:45
Thomas wilde graag een lasergame feestje. Dus hebben wij Joeri ingehuurd. De kids werden opgewacht in het Gimbornhof. Na de kadootjes, taart en drinken zijn ze begonnen met de spellen. De kids vonden het geweldig, Joeri en Marco bedankt voor een geweldige middag
Tonen: 5  10   20