Funnymatie for kids

Voor al uw kinderfeestjes en Theaterfun!

         Welkom op onze website!

Wie zijn wij?

We stellen ons graag aan u voor! Wij zijn Joeri en Kristel en komen uit Didam. In 2015 en 2016 hebben we de animatie verzorgd op een camping. Vanaf september 2016 zijn wij gestart met het maken van themakisten. Daarna zijn wij al snel uitgebreid met veel meer leuke feestjes en activiteiten!Sinds 2021 hebben wij, naast het organiseren van feestjes, ook een toneelgroep onder Funnymatie for kids. De naam van deze groep is Theaterfun! Met twee verschillende leeftijdsgroepen werken wij toe naar een eindvoorstelling. Naast het repeteren voor de voorstelling doen wij veel oefeningen om beter te leren acteren en om jezelf te kunnen zijn in de spotlights.Naast ons bedrijf Funnymatie for kids werkt Joeri in de zorg en heeft Kristel een baan als Juf!

Wij hopen nog veel leuke kinderfeestjes en voorstellingen te kunnen organiseren en maken! 

Gastenboek

21 berichten op 2 pagina's
Familie Boer
26-03-22 08:04:25
Gisterenmiddag hebben we een super leuke lasergame party gehad! De kids hebben enorm genoten en Joeri deed het geweldig, vol enthousiasme. Een echte aanrader! Dank je wel Joeri voor de super leuke middag. Alles was fantastisch verzorgd. Top!
Joyce Voncken
18-04-21 08:47:54
Gister een lasergame feestje van mijn zoon gehad. In een woord Geweldig.

Tot in de puntjes verzorgd. Joeri had echt vanalles bij zich. Kinderen zijn niks te kort gekomen. Dylan zijn kleine zusje werd ook overal bij betrokken.

Kinderen zijn uitgeput terug naar huis gegaan. En als ouder zijnde kun je gewoon echt genieten zo.

Echt een aanrader. Joeri, tot volgend jaar
Kelly Van Maaren
07-07-20 17:00:52
Hoi Joeri en Kristel,

Jullie zijn een geweldig team! Het lasergamefeestje was wederom goed verzorgd, Ook leuk met de verschillende spel-elementen. Heerlijk om als ouder niks extra te hoeven regelen (zoals taart of uitdeelzakjes). De maandagochtend in het kringgesprek op school vertelde elke genodigde enthousiast over het gave feestje. Tot ziens bij het volgende feest!
Mariska Mariska Dimmendaal
04-03-20 19:36:09
Vandaag hebben wij een lasergame party gehad.
Joeri en Kristel jullie hebben dit fantastisch verzorgd het was geweldig vol lof heen gegaan en met 12 enthousiaste uitgeputte kinderen terug.
Bedankt voor deze topdag!
Rebecca Lieve
05-02-20 20:02:10
Vandaag was het kinderfeestje voor mijn zoontje. Een piratenfeest met speurtocht. Geweldig en vol enthousiasme georganiseerd door Joeri & Kristel, wat een geweldig stel is dit!!! Ik kan hun aan iedereen aanbevelen. De kinderen en ik hebben een fantastisch leuke middag gehad. Mijn zoontje kan met veel vreugde terug kijken op zijn 1ste kinderfeestje. Joeri en Kristel bedankt en heel veel succes met alles wat jullie ondermemen! Hartelijke groeten, Rebecca, Romy & Dylan
Tamara en Thijs Severien
12-06-19 17:52:52
Thijs heeft een geweldig lasergame feestje gehad. Alles goed verzorgd en regelt. Kinderen hadden het erg naar hun zin. En ik kon ervan genieten als moeder. Echt een aanrader.
Guido en Dorien Van den Broek
20-05-19 20:33:13
Vandaag een top circusfeest gehad, een nieuwe aanwinst in het aanbod van Funnymatie. Leuk afwisselend programma, dan weer rustig clowncakejes maken dan weer uitleven op t springkussen of de clownsrace. Goede begeleiding! Echt een super feest gehad!
Sandra Whien
24-03-19 19:09:10
Wat een super geslaagde lasergame kinderfeestje. Iedereen was er super enthousiast over . Kinderen riepen in de auto ik wil ook.zo feestje. De kids zijn niks te kort gekomen bij jullie en dat voor zo klein prijsje. Joeri en Kristel bedankt voor vanmiddag en ga jullie zeker aanraden bij anderen. Wij als ouders hebben net zo hard genoten als de kids. En wat is er mooier dan de kinderen zien genieten . En we zien dat jullie dit met hart en ziel doen . Nogmaaals super bedankt
Namens mark swhien en ons
Daphne Wouters
13-10-18 19:41:39
Wat hebben we een leuk feestje gehad! Niet alleen de kinderen waren enthousiast, wij als ouders ook zeker! En niet vergeten Joeri en Kristel! Jullie doen het super leuk! Ik ga jullie zeker aanbevelen!
Melanie Heijltjes
11-10-18 20:38:45
Thomas wilde graag een lasergame feestje. Dus hebben wij Joeri ingehuurd. De kids werden opgewacht in het Gimbornhof. Na de kadootjes, taart en drinken zijn ze begonnen met de spellen. De kids vonden het geweldig, Joeri en Marco bedankt voor een geweldige middag
Dorien Van den Broek
07-10-18 20:49:46
Gisteravond hadden we echt een super feest met YOuri en Kristel en elf 10 jarige meiden. Na een super leuk cadeautjes spel gingen we in het donker lasergamen. Alles was top geregeld, zeer professioneel, het liep gesmeerd. En hoe leuk was het in het donker lasergamen, allerlei leuke spelvarianten, voor de dames maar ook voor de ouders groot succes. En toen nog een verrassing voor iedereen op het eind. Echt heerlijk, en ook super leuk met kinderen, wij kunnen Youri en Kristel aan iedereen aanbevelen!
Fam Martes
26-09-18 18:11:10
Vandaag hadden wij een topfeestje dankzij de organisatie van funnymatie.
Alles was tip top geregeld en de kids hebben genoten, heel erg bedankt voor de goede zorgen! De jarige zei, dit is het leukste kinderfeestje ooit:-)
liset liset ebbers
24-06-18 20:40:29
Richtig viel spass gehabt! 10 Kinder schwer begeistert, alles gut organisiert, Unschlagbar ! Auch das Preis/­Leistungsverhä­ltnis top! Das war nicht unser letztes mal!
Kevelaar
16-06-18 20:23:14
Een aanrader het lasergamefeestje, super georganiseerd! Leuke spellen tijdens het lasergamen en leuke begeleiding ! En natuurlijk bedankt namens Finn
Anouschka Onderstal
09-06-18 22:22:15
Geweldig lasergame kinderfeestje gehad vandaag. Super leuk georganiseerd en zeker een aanrader.
Familie Roording
03-06-18 22:41:17
Vandaag springkussen gehuurd voor onze familiedag. Alles top geregeld en goede service.
Miranda Hesselink
09-05-18 23:01:26
Vandaag een lasergame feestje gehad bij Peeske voor onze zoon voor zijn 9e verjaardag! alles super geregeld, we hoefde zelf niets te doen. eten en drinken voldoende. kinderen waren stuk voor stuk enthousiast dit kwam mede door de leuke organisatie en het enthousiasme van beide. kortom een aanrader!
Leon
11-09-17 12:26:28
Afgelopen weekend een geslaagd lasergamefeestje gehad in het Horsterpark.
Iedereen was enthousiast!
Goed geregeld allemaal.
Fam. Derksen
11-05-17 01:33:29
Afgelopen weekend heeft onze zoon zijn lasergame feestje in het park gevierd. Wat was dat fantastisch geregeld! Alles was voor elkaar, overal was aan gedacht! De kinderen hebben het geweldig naar hun zin gehad.
Absolute aanrader.

Dank jullie wel Kristel & Joeri!
A.G.A. Abbink
26-02-17 12:56:24
Gisteren lasergame feestje gehad van Kensley
Het was superleuk. Kinder hebben genoten.
Begeleiding helemaal goed. Echt overal aan gedacht.
Een echte aanrader mocht je een kinderfeestje willen geven. Bedankt Kirstel en Joeri.
Groepjes Fam. Abbink
Tonen: 5  10   20